Alla inlägg under mars 2011

Av Cillan - 20 mars 2011 01:45

Vi har besökt Timmy och hans flickvän. Vi fikade, gick en runda i det fina vårvädret och spelade Wii. Riktigt trevligt! Hoppas det kan bli fler gånger.


Åt middag på kvällen hos mamma och pappa och så var det åter igen dags att packa väskan men den här gången för att åka hem. Den här gången med bättre väder.

ANNONS
Av Cillan - 19 mars 2011 19:45

Jag har lagat persiljejärpar med älgfärs. Har varken ätit eller gjort det sedan mormor och jag gjorde det för många många år sedan när jag var så liten att jag fick stå på en pall för att nå upp till köksbänken. De blev riktigt bra för att vara första gången men jag tror jag vet hur jag ska göra för att få dem ännu bättre nästa gång.


På kvällen gjorde mamma våfflor. Ett nytt recept med Ramlösa i och de blev jättegoda!!

ANNONS
Av Cillan - 18 mars 2011 18:45

Idag har mamma, jag och Alle varit i Kalmar en snabberunda. På kvällen hämtade Alle och jag pappa på jobbet och fick en rundvisning på sågen. Intressant för Alle som aldrig varit där och kul för mig att se vad som hänt sedan sist jag var där. Undertiden lagade mamma god mat som var färdig precis lagom tills vi kom hem.

Av Cillan - 17 mars 2011 23:30

Idag har jag jobbat sista natten innan helgen så därför blev jag väckt utav Alle och Tira kl 13.45 Vi skulle tvätta kl 14.00 Jippi!! Eller not! Men å andra sidan har vi inte tvättat på två veckor på grund av att det aldrig finns tider så det kan behövas idag. Samtidigt packade vi en utav de nya väskorna vi köpte för några veckor sedan. När tvättiden var slut packade vi in oss i bilen och körde mot Nybro. Resan går via E6an, E4an och 25an. Var lite mulet i början och regnade lite grann men inte värre än att det gick att köra. Några kilometer efter Hyllinge öppnade sig himlen och det bara vräkte ner regn. Gick inte alls att köra några 110 km/h. Ju närmare smålandsgränsen vi kom desto mer snö började det bli i regnet och till sist var det bara snö. Superdålig sikt så att man knappt såg bilen framför och snö på vägen ledde till att det gick mellan 50-65 km/h. Det gick ut varning på radion för en olycka i Ljungby men inget om resten av vägen. Jag ringde då trafikupplysningen och bad dem gå ut med en allmän varning för hela E4an från norr om Åstorp och norr ut samt intill liggande vägar vilket de gjorde. Kanske höll det borta några som inte prompt var tvungna att ta sig ut på vägarna. Vi har kört i många väder, både snökaos, regn, blåst och dimma under alla de mil vi redan hunnit med sedan vi flyttade men idag var bland de värsta. Vi kom fram en hel timme senare än vad vi skulle gjort!

Av Cillan - 16 mars 2011 01:30

Jag är så trött på att blogtown.se fungerar så himla dåligt så nu byter jag blog. Känns lite vemodigt då det är många års skrivande som finns i den bloggen men när det inte går att uppdatera den eller läsa i den för att sidan är nere hela tiden är det inte så stor mening att ha den. Den kommer dock att finnas kvar som länk.

Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se