Alla inlägg under mars 2012

Av Cillan - 14 mars 2012 22:30

Denna veckan har jag min lediga vecka och det är så skönt att vara ledig. Idag har jag hämtat mamma på stationen i Lund. Vi fikade på Mormors bageri och gick sedan en runda på stan. Väldigt fint vårväder hade vi idag. Hittade lite kläder i alla fall.


På kvällen blev det middag med sjömansbiff på rotfruktsbädd med couscous. Mums!

Inte gjort mycket mer idag, på kvällen blev det mest slapp i soffan.

ANNONS
Av Cillan - 9 mars 2012 01:24

Har verkligen inte haft någon tid alls att skriva här. I helgen flyttade vi till ett radhus i Teckomatorp. Det är en hyresrätt med NOLL trappor, egen tvättmaskin/torktumlare, två toaletter och stor altan. Helt underbart att slippa trapporna och när man öppnar altandörren kommer man rakt ut på gräsmattan. Ingen puckad granne att slåss om tvättstugan med heller!! Å det är väldigt skönt att ha två toaletter, slippa vänta på den andra när man t ex ska iväg och har bråttom. Enda som egentligen saknas är en diskmaskin.


Tira är helt lyrisk och vill inget annat än springa ut och in på altanen. Men hon har nog inte riktigt fattat än att vi ska bo här. Hon tror nog att vi bara bor här tillfälligt. Detta är nog den flytten som varit mest konstig för henne i och med att vi flyttar till ett helt annat storts boende jämfört med tidigare.


Vi hade flyttfirma och fick hit alla möbler och kartonger på fredagen innan lunch. Vi flyttade själva källarförrådet, lite småsaker som vi inte hade packat och vattendjuren. Köket fick vi packat av flyttfirman. Puh vad skönt!! Kan verkligen rekommendera flyttfirma, slippa slita och släpa själva. Vi hade aldrig lyckats få hit alla sakerna på så kort tid om vi inte hade haft flyttfirma. Än är inte riktigt allt på plats eftersom vi jobbar hela denna veckan båda två men möblerna är väl så gott som på rätt ställe i alla fall.

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se