Alla inlägg under september 2012

Av Cillan - 3 september 2012 22:52

Idag skulle Gustav vara född. Istället är han snart fyra veckor. Alle är tillbaka på jobbet och jag, Gustav och Tira är hemma själva första dagen (dock fortfarande inskrivna på neo).

Vi har varit på promenad alla tre själva oxå för första gången själva utan Alle.

Av Cillan - 1 september 2012 16:19

Idag har Alle provat den ergonomiska selen Beco Gemini för första gången. Varken jag eller han trodde att det skulle gå att ha lilla Gustav där i men det gick jättebra. Vi valde att ha den knäppt på största och så fick Gustav sitta groda eftersom hans små ben inte når ut på det korta heller. Pappan blev så stolt så han genast ville gå på promenad med Tira. Så vi gick en promenad på ca 40 min och Gustav sov hela tiden så nöjt på pappas mage. Vi hade med vagnen ifall det inte skulle funka men det har vi nog inte fler gånger om vi bara ska på promenad och han är nöjd i selen. Till och med Alle som varit lite emot det här med att bära (särskilt sjal) kunde till sist erkänna att det var rätt mysigt och han gick så stolt trots att vi inte mötte några.


 










Gustav i grodposition





Sover redan



På promenad





Tira på promenad med vinden i svansen












När vi kom hem satt Gustav med armarna om sin pappa    

Av Cillan - 1 september 2012 09:00

Igår kväll fotade Alle Gustav och filmade honom lite när han för en gångs skull var vaken vilket i princip bara händer när han ska äta. Så är fallet på bilden och filmen oxå men han ser ändå nöjd ut och inte arg som han ofta blir när mamma inte kommer fort nog med maten.







Jag tog en bild nu på morgonen när han somnade igen efter maten och ligger i sitt lilla bo.

Skapa flashcards