Alla inlägg under oktober 2012

Av Cillan - 11 oktober 2012 22:45

Idag har vi besökt Siv och Bertil, Alles farmor och farfar. Det är första gången de ser Gustav så de blev glada. Vi fikade, småpratade och Gustav ammade. Klockan går alltid väldigt fort när vi är där så hux flux var det dags att gå. Tyvärr. Alltid lika trevligt att besöka Siv och Bertil.


När vi kom hem åkte pappa och hämtade Erika utan att hon visste att vi var i Nybro. Vi käkade middag och hon fick mysa lite med Gustav mellan amningarna. Bild finns på www.cenix.se/album. Trevligt att träffa kusin Erika, blir inte så ofta.

ANNONS
Av Cillan - 10 oktober 2012 15:30

Gustav sov ända fram till Växjö igår. Vi stannade utanför arenan vid Max. Gustav fick börja äta och Alle gick in på Max och köpte varsin liten hamburgare. Undertiden Gustav åt klart gick Tira och Alle en runda runt arenan. Det var ju Färjestad som skulle spela där på kvällen så Alle försökte se några spelare men det var nog lite för tidigt på dagen.Gustav och jag morgonmyser: Mitt på dagen tog vi med oss Gustavs mormor och åkte till Kalmar.


Vi åt bakad potatis till lunch och gick sedan i några butiker. Besökte nostalgiska Tokiga Ture som kändes mindre än tidigare. Sen var det dags att äta tyckte Gustav så vi gick till bilen medans mamma gick i några fler affärer.

ANNONS
Av Cillan - 9 oktober 2012 12:30

Vi är på väg till Nybro för första gången med Gustav. Än så länge sover han i bilen.Av Cillan - 8 oktober 2012 23:08

Idag är Gustav 2 månader vilket firades med att gå på första föräldragruppsmötet på BVC.

Av Cillan - 8 oktober 2012 15:30

Idag har vi hämtat vår nya bil! En Mazda 5.

Av Cillan - 5 oktober 2012 14:14

Idag väger Gustav 3226 gr. 210 gr upp på en vecka. Ljumskbråcket är större men så länge han inte verkar ha ont är det inte farligt. Skulle han bli otröstlig ska vi åka in akut. Remissen till bsrnkirurgen är skickad i alla fall.

Av Cillan - 5 oktober 2012 07:18

Woow i natt har jag sovit 4 timmar utan att bli väckt.... eller nästan. Torkadeen liten kräkning men bebisen sov snabbt igen med ögonlocken igen och det var inte svårt kan jag lova. Efter att ha ätit mellan 4 och 5 fick jag sova 2 timmar till. Det är rekord på lånha sömnpass sedan G föddes. Vad pigg mamman borde vara då! Men precis, borde!! För inte är jag piggare för det. Men det får gärna upprepas med så långa sömnpass.

Idag är det neo-mottagningen som gäller med ny vägning och koll på ljumskbråcket.

Av Cillan - 4 oktober 2012 05:46

Sitter och ammar mitt i natten när Tira vaknar i sin biabädd, går ut i hallen men stannar mitt på golvet. Tittar först mot soffan i vardagsrummet sen mot fåtöljen i lilla sovrummet. Soffan, fåtöljen, soffan, fåtöljen, soffan. Fåtöljen! Där ligger hon sedan ett par timmar innan hon kommer tillbaka in i vårt sovrum och lägger sig i bian igen.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se