Alla inlägg under september 2013

Av Cillan - 3 september 2013 21:36

Har träffat Anna och Gunnar i Landskrona idag och badat på Karlslundsbadet. En mysig dag med massa vatten och bus. Gunnar tyckte det var lite läskigt i början men med trygga mamma Anna badade han oxå sen. Gustav tyckte det var spännande. När vi badat en stund provade vi bubbelpoolen. Barnen satt i våra knän. Gustav tyckte det var så mysigt att han höll på att somna. Vi badade i ca 1,5 timme. Efter badet fikade vi minifrutti.

Gustav somnade innan vi ens kört 1 km. La över honom i vagnen när vi kom hem och gick en snabbis med hunden. La mig sen på soffan för fem munuter powernap men blev väckt av Gustav 45 min senare. Tog upp honom och ammade. Jag var fortfarande jättetrött så vi la oss på soffan, dröjde inte länge innan jag hörde Gustavs tunga andetag igen och vi dåsade båda två i en kvart. Lyssnade på ljudet från våra hungriga magar. Tyckte det var dags att gå upp men Gustav sov rejält trots två timmars sömn. Dock var klockan 15.15 å vi hade inte ätit lunch. ... sen lunch men vi bytte egentligen bara plats på lunchen och mellis. Sen dag för Alle oxå så middagen skulle ändå inte bli före 18.

ANNONS
Av Cillan - 2 september 2013 15:14

Vi har varit på öppna förskolan idag. Gustav leker mer och mer. Han älskar lekhuset och kryper ofta in där, särskilt om det inte är några större barn där inne.

ANNONS
Av Cillan - 1 september 2013 14:41

Oj oj vad vi hunnit mycket idag. Långfrukost med mannagrynsgröt, dammsugat och torkat golvet, gått långpromenad på 5 km i stormskåne, Gustav härjade runt på golvet en stund, lunch och sedan färd till Nova Lund. Där shoppade Gustav nya skor och Alle lite kläder. 


 


Gustav somnade i mei taien så vagnen passade perfekt att lägga alla shoppingprylar i. När han hade sovit en timme vaknade han och vi köpte varsinn smoothie på naked juicebar. Jo faktiskt även en egen till Gustav och det var inte långt ifrån att han drack upp en liten själv. 

 

 Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se