Alla inlägg under oktober 2013

Av Cillan - 22 oktober 2013 17:03

Hösten är en fin årstider med massor av färger

ANNONS
Av Cillan - 21 oktober 2013 19:30

Gustav och jag har varit hos barnpsykologen idag. Hon tyckte Gustav hade utvecklats mycket motoriskt de senaste 3 veckorna och blev förvårnad över hur mycket han kan nu. Däremot ska hon skriva remiss till öron för att kolla hörseln. Inte för att hon tror att det är något men hon som barnpsykolog måste reagera på att han inte kan prata än. Han säger inte "mamamamamama", "papappapapa" eller "dä" å pekar. Bara Ö och A fast vi vet oftast vad det betyder i sammanghanget. Hon gjorde lite tester och även vi har väl funderat på om det kan vara något sådant. Å andra sidan är det just talet som kan vara sent när man har vattenskalle. Dessutom är han oftast väldigt upptagen med det han gör. Men visst är det bra att det kollas upp........ Bara ytterliggare en sak att åka till sjukhuset för. Men bättre kolla det nu än att vänta i så fall. 

ANNONS
Av Cillan - 16 oktober 2013 20:18

Vi har gett vår hund Tira naturlig mat i flera år nu efter att ha provat olika sorters torrfoder som bara gav hunden problem. För oss är det numera en självklarthet att hunden ska ha naturligt färskfoder och vi ångrar att vi inte började med det tidigare. För inte äter hunden torra kulor om den hade levt i det vilda, utan just det kött. Så varför ge hunden torra kulor när det finns färskfoder. Här har du chansen att prova gratis ett utav de naturliga färskfodren som finns på marknaden - MUSH.100 % naturlig hundmat - MUSH

Av Cillan - 15 oktober 2013 09:20

Gustav och jag skulle åkt tåg till Lund idag då lilla bilen är på verkstaden och Alle har då stora bilen. Tyckte när jag vaknade att jag ändå mådde rätt bra men efter en stund börjar huvudvärken komma tillbaka, eller inte helt men känns som att den lurpassar och känner mig inte helt fit for fight. Så fick ringa återbud. Hatar sånt!

Av Cillan - 14 oktober 2013 22:15

Ikväll när vi var ute på promenad med hela familjen började jag se konstigt. Läste på anslagstavlan vid ICA men såg inte alla orden/bokstäverna. Kändes mysko. Fick sedan gradvis ont i huvudet och antar att det var mest på ena sidan men tyckte det gjorde ont i hela huvudet. Tog både alvedon och ipren utan resultat och har mest legat på soffan hela kvällen och tyckte synd om mig själv. Hoppas jag sover bort den nu.

Av Cillan - 13 oktober 2013 22:44

Idag åkte mamma och pappa hem igen. Blev inte mycket gjort idag i det tråkiga höstvädret. Var så mulet att det kändes som att solen knappt gått upp när vi vaknade fast det skulle varit ljust. Hade gjort bröddeg igår kväll så vi fick nybakat bröd till frukost. Till middag hade vi köttfärslimpa och äppelkaka till efterrätt. Mums! När mamma och pappa åkt hem åkte vi till maxi i Lödde för att handla. Duggade lite på vägen dit men när vi kom ut fick jag springa med Gustav till bilen för det bara öste ner regn. När vi precis skulle lämna parkeringen blixtrade en jätteblixt och muller. På vägen hem såg vi inte fler blixtar men när vi höll på att bära in kom en jätteblixt till och jättemuller precis efter. Jag slet ut alla sladdar. Det kom en blixt till men sen regnade det bara och har gjort hela kvällen näst intill oavbrutet. Det är typ nära inpå simdräkt som gäller nu när hunden ska ut på kissrundan.

Av Cillan - 13 oktober 2013 21:45

Gustav är helt galen i diskmaskinen. Han vill hjälpa till att plocka i och ur den. Det är faktiskt ärligt rätt svårt att göra något av det med honom i vaket tillstånd eller om någon inte kan underhålla honom samtidigt då det inte riktigt passar att han hjälper till pga vassa, tunga, smutsiga, ömtåliga saker. Försöker man ändå plocka i eller ur den när han är vaken/ej underhållen går det knappt att vända ryggen bort från diskmaskinen en sekund för då ser det ut så här: 

Av Cillan - 12 oktober 2013 21:30

Idag har jag, Alle, Gustav, mamma och pappa varit i simhallen i Lödde och badat. Gustav har simmat och dykt. Kul att få visa vad han lärt sig på babysimkursen. När Gustav badat färdigt fick han lite mellis av Alle undertiden jag simmade. Drygt 15 längder blev det å fy vad trött jag var i kroppen efter det. Har inte simmat på jättelänge men det var härligt.


På eftermiddagen undertiden Alle spelade innebandy blev det promenad runt travbanan tillsmmans med Gustav, mormor och morfar och förberedning av middagen.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se