Alla inlägg under februari 2014

Av Cillan - 6 februari 2014 21:45

Idag var det Tiras tur att åka till doktorn. Vi valde Helsingborg eftersom vi tappat förtroendet för Landskronas djurklinik. Hon har en knöl i nacken som skiljer sig från de andra follikelknölarna som vi ville ta prov på. Flattar dras ju med ökad risk för hudcancer. Tira var jätteduktig och sa inte ett knyst när veterinären stack henne flera gånger i knölen. Men hon är fortfarade väldigt skeptisk till att gå upp på bordet sen hon hade öronproblematiken midsommar 2012.


Efteråt åkte vi till ICA Maxi i Råå för att handla middagsmat för helgen. På vägen hem somnade Gustav så jag passade på att cykla en kort sväng med Tira när mamma ändå kunde passa Gustav inne. Kan ju gärna inte lämna honom själv inne för att cykla med Tira även om han sover och cykelrundan knappt ta fem minuter.

ANNONS
Av Cillan - 6 februari 2014 21:41

En klätterapa Gustav hinner göra mycket medan en vuxen vänder sig..... /Mamma Cecilias ordspråk lånat från ett annat ordspråk

ANNONS
Av Cillan - 5 februari 2014 21:15

Gustav och jag har varit på ytterliggare ett återsim idag. Vi hade egentligen missat tre tillfällen men hinner "bara" ta igen två. Jag är glad över att vi tagit igen dem i alla fall. Idag dök Gustav en gång i alla fall och vara nära flera gåger men vågade inte riktigt ta steget men det märktes att han var sugen. Jag var glad att han dök i alla fall igen.


Efter simmet åkte vi in till centralstationen i Lund och hämtade upp mormor som hade hunnit komma med tåget. Det var ju lunchtime nu så vi gick till Mormors konditori och fikade. Varm smörgås som Gustav tyckte var jättegott. Efter det gick vi ut en runda på stan där Gustav somnade i sin nya vagn.


 

Av Cillan - 2 februari 2014 21:15

Idag har vi varit på återsim för simkursen vi missade några tillfällen på i höstas. Vi var i Mårtenslund och återsimmade, det var där vi gick kurserna. Alle var med och fick se hur det såg ut där. Kul att äntligen bada igen efter många förkylningar. Dock ville inte Gustav dyka. Vi har ju inte badat på jättelänge eftersom den ena förkylningen efter den andra har avlöst varandra antingen på mig eller Gustav.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se