Alla inlägg under november 2014

Av Cillan - 4 november 2014 20:59

Idag har vi hämtat ut näringsdricka på posten för ett helt kompani. Tror det blivit lite fel med calogenet, Gustav kommer aldrig hinna dricka upp 48 flaskor innan augusti nästa år när de går ut, det är nästan 2 års förbrukning. Å så har vi fått 40 flaskor Nutrinikid smoothie bär och frukt och 60 stycken sommarfrukt. Hoppas nu inte att han gör som han kan göra ibland med mat, att det är gott först men inte sen.... De hinner han dock dricka upp om han inte slutar gilla dem. Allt detta gick till 120 kr men skulle egentligen kostat oss 3804 kr. Sveriges system är inte så illa ändå. 

 

Det här är det mest rörande jag läst på länge http://xn--detknsligabarnet-ynb.se/2013/det-kom-ett-brev-om-somnmetoder/, förutom mitt egna brev till kommunen om Gustavs dagis. Tycker alla föräldrar som använder sig av tantens metoder och framför allt 5minuters-metoden ska tänka till efter att ha läst brevet i bloggen.

ANNONS
Av Cillan - 2 november 2014 19:31

Jisses vad mycket vi hunnit mer i helgen. Igår var vi å badade. Gustav dök ända ner till botten och hämtade en båt!!! Han åkte rutchbana som en liten fisk men ville sen mest sitta på en stor flytdyna och leka med båtarna. Han var inte riktigt på hugget för att simma som han brukara göra. Han testade dock sina runda ärmpuffar (näe inte trekantiga armpuffar här inte som ger barnen falsk trygghet). Det tyckte han var kul och fick verkligen kontrollera kroppen för att hålla balansen.


Idag har vi städat, jag har bakat kanelbullar och vi har gjort i ordning på framsidan. Middagen idag blev fantastisk god. En hel stek, vilket är ytterst ovanligt för mig att göra, som jag brynte först i stekpannan och sedan penslade med honung och marinad. In med tempen i köttstycket och in i ugnen. När tempen var rätt pep tempen och så en pensling en gång undertiden. Samtidigt krattade vi löven på framsidan. Perfekt om man inte vill passa maten eller stå å pilla i grytorna men oj så gott.

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se