Direktlänk till inlägg 17 oktober 2015
Igår gjorde jag bröd deg som jäst i kylskåpet över natten. Det blev riktigt gott med grovt rågmjöl och mörk sirap. Dock hade det behövt stå inne i ugnen gem minuter till då det blev lite degig men vår ugn är knäpp. Brödet var jättemörkt ovanpå. Likadant var det med kardemummakakan och blåbärskakan igår. Kardemummakakan blev så bränd runt om att det knappt gick att äta den ändå var både kakorna och brödet inne kortare tid.
Från den här sidan är receptet http://tidningenhembakat.se/bloggar/lindas-bakskola/kalljast-raglimpa/. Väldigt mycket inspirerande recept.
Jag har bestämt mig för att byta blogg då den här är lite svår att uppdatera från mobilen. Det är både bra och dåligt att byta blogg. De senaste fem åren i mitt liv finns i den här bloggen vilket inte går att följa på samma sätt vid ett byte men jag ...
Idag har mormor och morfar åkt hem igen, efter en hel vecka hos som inte känts som det då jag jobbat eller sovit det mesta. Gustav har i alla fall fått en massa bus och lek. ...
Jag, Alle och mamma åkte bussen till Väla för att shoppa på julrean. Vi har ju sådant lyx nu att vi kan ta bussen hela vägen bort till Väla. Det var ju inte bara vi som tänkt den tanken. Han väl halva Väla utan att för den sakens skull inte ens kolla...
Efter två julnätterjobb är jag nu lite ledig. Äntligen! Även om jag gjorde det lite juligt på jobbet med tomteluva. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 | 9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 | 14 |
15 |
16 |
17 | 18 | |||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | 24 | 25 | |||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|