Senaste inläggen

Av Cillan - 26 november 2015 21:35

Gustav och jag har varit lediga tillsammans idag. Vi har busat med bilar och tåg. Å så obligatoriska tvättande när jag är ledig.

Jag har bakat en helt gudomlig kaka oxå idag http://tidningenhembakat.se/bloggar/lindas-bakskola/mjuka-kanelbullerutor/

ANNONS
Av Cillan - 21 november 2015 20:51

Vi var ju bara tvungna att gå ut å känna på snön. Under den dryga timmen kom det ungefär 2-3 cm snö. Det är nu man ångrar att vi flyttade till kusten då det alltid blir mer snö i inlandet. Å som vanligt kommer det som en chock för skåningarna med trafikkaos och tågproblem.

Första snöängeln Gustav gör!

ANNONS

Av Cillan - 21 november 2015 17:53

De nöar!!!! NÖ!! NÖ!!! -Gustav

Gustav har längtat hela hösten på snön och idag kom de första flingorna. Frågade flera gånger i veckan både genom att teckna snönoch att säga "nö". Tyvärr kommer den försvinna snabbt.

Av Cillan - 21 november 2015 14:23

Inte varje dag man tvättar tåg men igår kväll gjorde jag det.

Tack Blocket för alöa de delarna för 150 kr.

Av Cillan - 20 november 2015 20:02

Har varit med familjen i city å kollat på 1000-tals lyktor.

Å kan ni tänka er men vi hittade Gustavs lykta.

Av Cillan - 18 november 2015 08:05

I länken nedan är det två olika intervjuer om språkstörning, en med en logoped och en med en mamma till barn med språkstörning.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=112&artikel=6093202
Hoppas länken fungerar.

Av Cillan - 9 november 2015 01:05

I fredags morse efter nattjobb åkte vi till Nybro. Jag och Gustav sov medans Alle körde. 2 timmars sömn blev det men det räckte visst. Vi tog det mest lugnt på fredagen. Blev bjudna på våfflor när vi kom fram och sen lite utelek.

På lördagen överraskade vi Gustav med att åka till morfars gamla jobb och Gustav fick åka truck och flytta några paket brädor. Det var spännande. Gustav satt helt stilla i knäet och bara tittade när Carina rattade runt trucken och pratade med honom om vad de gjorde. Det var så spännande.

På eftermiddagen passade Alle och jag på att åka in till Kalmar å shoppa kläder men det var inte mycket vi köpte. Är väl lite bortskämd med stora Väla eller nåt annat köpcentra i närheten. Gustav fick busa med mormor och morfar helt själv utan oss.

På söndagen slappade vi mest. Firade morFARs/svärFARs/FARs dag. Vi åkte hem på kvällen och det tog knappt 20 min innan Gustav sov, innan klockan 18. Väl hemma lyfte jag över honom till selen men han vaknade som vanligt men somnade snabbt igen i sängen med lite amningsmys.

Av Cillan - 25 oktober 2015 22:57

Vi har varit i Ramlösa Brunnspark idag, strosat, matat änder, tittat på kastanjer och höstlöv. Inte för att det är någon bedrift med att gå dit eftersom parken är granne med oss men det är något speciellt historiskt med parken. Systemkameran fick jobba lite idag oxå vilket var ett tag sen, kände mig lite ringrostig på inställningarna.


  
Kastanjer är lite konstiga
 
 
 


Bus 

Många färger på höstlöven 

Skulpturen som är inspirerad av en flykting som kom med båt till Sverige och såg vågorna in mot stranden som befriande och med hopp. 
 

Det gamla lasarettet
 
 

Fina Tira 
 

Dammen 

 

 

Mera bus


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se