Senaste inläggen

Av Cillan - 8 april 2015 08:46

Ibland är det de små sakerna som gör skillnad och är enorma för andra. Utan att skryta om mig själv gör jag många bra saker för patienterna när jag jobbar. Jag försöker alltid bjuda lite på mig själv och få dem att tänka på något trevligt eller ge en trevlig kommentar som kan stärka patienten. Inte alltid jag når fram men det är inte alla man når fram till men då får man göra så gott man kan. Förra natten var det månen som hjälpta mig nå fram till en patient som inte mått så bra. Dock blev det en missuppfattning först då jag trodde persiennen skulle ner så att månen inte lyste in men det var fel så när jag skulle fästa snöret igen drog jag undan gardinen och patienten visade stor tacksamhet. Stod kvar en stund hos patienten och höll handen samtidigt som blicken dalade bort mot månen. Patienten sov gott resten av natten. I natt var det mulet så vi kunde inte se någon måne men patienten sov en utav sina bästa nätter ändå och på morgonen kunde jag se att patienten hittat lystern i ansiktet och såg en smula piggare och gladare ut. Bekräftade detta för patienten som såg än mer nöjd ut. Äntligen kanske det vänt och patienten kan hitta glädjen igen och tillfriskna. Det är det lilla som gör det stora och den här gången var det månen!!Brukar inte skriva om mina patienter men tyckte det här var så fint.

ANNONS
Av Cillan - 6 april 2015 19:00

Idag har jag varit halvt ledig.... ska jobba i natt så behövde lite sovmorgon vilket Gustav tydligen oxå ville ha. Han vaknade 7 i sin säng men när Alle hämtade in honom till oss ville han amma och somnade om igen. Han ammade typ en timme medans vi sov, satte sig upp och tecknade vatten, drack och la sig ner igen för att somna om. Jag och Alle sov oxå vidare. Efter ett tag vaknade Gustav till och la sig med huvudet på min mage för att sova en stund till. Blev sen frukost och ingen lunch. Vi städade uteförrådet i solskenet. Gustav och Tira lekte med typ allt vi bar ut. Gustav tyckte visst det var kul för när vi skulle plocka in allting ville han inte alls det. Vi grillade idag med i det fina solskenet. På kvällen var det dags för mig att åka till jobbet.

ANNONS
Av Cillan - 5 april 2015 17:30

Grattis Älskling på 31-årsdagen!!

 


Jag har jobbat dag idag med och familjen roade sig med att åka till Helsingborg på bakluckeloppis där Gustav hittade en leksaksbil och så fick han en sänglampa med Blixten på. Det skulle han naturligtvis visa för mig när jag kom hem från jobbet. Ifrån Helsingborg åkte oxå mormor och morfar hem. Så inget mer sällskap eller lekkompis för Gustav.

Av Cillan - 4 april 2015 21:30

Då var det dags för mig att jobba lite dag idag. Familjen hade tagit en tripp till Lund och fikat.

Av Cillan - 3 april 2015 22:15

Idag har vi alla varit lediga tillsammans. Vi tog en tripp till Helsingborg i det fina vädret och strosade omkring lite. På vägen hem handlade vi mat för veckan och Gustav fick åka polisbilen på ICA maxi i Råå. Vi fikade i deras café och Gustav valde glass. Glassen var enorm men Gustav var lycklig. Dock ville han ju naturligtvis inte ha bägare trots att det är lättare att äta i så pappa Alle fick offra sin strutmjukglass och byta till bägare. På kvällen grillade vi i det fina vårvädret.

Av Cillan - 2 april 2015 20:30

Idag har jag varit på S-HLR-utbildning så Gustav har varit själv med mormor och morfar eftersom Alle oxå jobbar. Kom hem till en trött kille som skulle visa vad de hittat på under dagen. Det första han tecknade när jag kom hem var våfflor och kan ni gissa om han var glad som fått det till lunch. När jag hade värmt och ätit upp mina la sig Gustav och jag i hans säng. Gustav ammade och somnade på 3 min och jag halvslumrade lite oxå en stund. 

Av Cillan - 1 april 2015 15:15

Idag har det blivit ännu mera bus men ändå lite vila. Gustav skulle varit på påskfirande på dagis men jag tyckte han var mer förkyld och så var jag inte helt säker på att han verkligen ville dit nu när det finns massa bus med morfar hemma så han fick vara hemma. 

Av Cillan - 31 mars 2015 17:45

Idag kom mamma och pappa på besök. Gustav blev tokglad. Movva och Mommo!! Blev mycket bus idag.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se